Aerial In

Input és Output - Akik látják és akik alkotják - Média és Kultúra

Összefoglaló idénről

2014. december 31. 15:48 - axeleda

Izgalmas volt média szempontból az idei év. Rengeteg jó műsor indult, ért véget, sok jó pillanatot átéltünk. Most nézzünk meg közelebbről párat, amiről mi is írtunk!

risingstar_tovabbjutaspillanat_tv2.jpg

Eurovízió 2014

A blog történetében először vittünk végig egy showműsort és írtunk róla véleményt. A Dal c. műsor szinte minden részéről volt szó, Kállay Saunders András 5. helyezettjéig!

kallay-saunders-andras(650x433)(1).jpg

Nézzük meg mi mindenről esett szó: hihetetlenül jólesik, hogy az "Eurovíziós láz" cikket nagyon sokan, több mint 280-an tekintették meg eddig! Készült egy Eurovíziós kisokos is.

A Dal epizódjai egyenként:

Végül pedig András helyezése.

Showműsorok

Rengeteg showműsor volt, a Dal-on kívül ott volt az X-Faktor, a Sztárban Sztár és Rising Star (még tart) is. Nem indult el viszont a Csillag Születik! Egy teljesen új világot hozott viszont a Virtuózok!

d_hb20141219031-1024x680.jpg

Tévés fejlemények

Volt egy kis szó a MTV-s, Duna TV-s híradók jelenlegi helyzetéről, illetve arról, hogy vajon miért maradtak meg eredeti formájukban, holott a sima tévés arculat már jó hónapja új formát öltött. Azóta se történt komolyabb változás, felröppent a hír viszont, hogy az MTVA egy saját hírcsatorna indítását tervezi. Lehet hogy annak keretében lesz egy arculatváltás is? Ki tudja..

További kicsi hír, hogy a Hír TV, már majdnem sereghajtóként, átállt a 16:9-es képarányra.

Hungarian in Europe

Az év felkavaró videoklipje volt Geszti Péter Hungarian in Europe c. Sting feldolgozása. Ki ahogy gondolja, mi így gondoltuk.

DSC_0299.JPG

Kis képes beszámolók

Új rovat indult, koncerteket, fellépéseket, eseményeket saját szemszögből írtunk le. Volt szó:

DSC_0094-Edit.jpg

A jövő évre még izgalmasabb írásokat, eseményeket ígérünk! Ezzel az összefoglalóval kívánunk boldog új évet! 

komment
Címkék: Hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://aerial-in.blog.hu/api/trackback/id/tr647026487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása