Aerial In

Input és Output - Akik látják és akik alkotják - Média és Kultúra

Rólam

2016. február 22. 17:15 - axeleda

Elekes Dávid vagyok, ennek a kis blognak a szerkesztője.

Az AERIAL IN szó angolul az antenna bemenetének lyukát jelenti. Ezt az oldal azért jött létre 2013 végén, hogy bemutassa a rádiózás, televíziózás, elektronikus sajtó számomra érdekes dolgait.

P9077136.JPG

Informatikusként végeztem, de ez a terület mindig tetszett. Igazándiból nem is áll messze tőle, ha a digitális televíziózás jut az eszembe! 

Szeretem összefoglalni az arculati, grafikai, hangzásbeli változásokat, a showműsorok érdekességeit és a honlapok látványát. Különös tekintettel a közmédiára, az MTVA műsoraira. Immáron harmadik éve megy az összefoglaló az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulóiról. Néha a nagy tehetségkutatók, zenei showk is sorra kerülnek, hogy az igazán izgalmas műsorokról mind számot adjak! Van, hogy egy koncert személyes beszámolói is sorra kerülnek.

header_1067433.jpg

Ha tetszik ez a lap, keresd bátran a Facebook lapot, és nézd meg Indavideó tárhelyemet is néhány arculati videóval!

Íme privát oldalam hogy mikkel foglalkozom még: ednetwork.uw.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aerial-in.blog.hu/api/trackback/id/tr598411390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása