Aerial In

Input és Output - Akik látják és akik alkotják - Média és Kultúra

Hangot, pop-ot, vagy mást? - Második középdöntő

2016. február 21. 20:42 - axeleda

Elhangzott a második középdöntő is, ezzel megvan a döntős lista. Bekerült Berkes Olivér & Tóth Andi, Vásáry André, Freddie és a Parno Grast. Ez a négyes szerencsésen változatos lett. Vajon mit énekeltek?

masodikkoz.PNG

Berkes Olivér és Tóth Andi

Övéké az a produkció, amit az Eurovízióra készítettek, hiszen "ünnepélyes" és modern pop hangulatú. Mindketten jól énekelnek, dallamos a zene, szuperjó. Bár nincsen benne sok extra, rendkívüli jelenség. Andi előtt nagy lehet a jövő!

tabo_feb20.PNG

Vásáry André

Ez a NAGY dal. Nagy zene, nagy hang, sok-sok dallam, erő. Andrénak itt a helye, a színpadon.

vasary_feb20.PNG

Freddie

Populáris jellegű dal és egy nagyon jóképű srác, ezért esélyes lehet ő is.

fred_feb20.PNG

Parnograszt

"Jókora rakott krumpli"
... bár nekem egész más jutott eszembe a dalról, mint Frenreisz Károlynak. Olyan jó, hogy van egy ilyen zene, ami nem az átlagos, világot felszabadító vagy szerelmes témákról szól, hanem ez egy cigány dal! 

parno_feb20.PNG

Alapjában véve ez a második rész már kicsit átlagosabb hangulatú volt, amit eddig láthattunk, az most is láthattuk. Minden csiszoltabb lett persze, egy ötödik előadót azért mindenki kiválaszthat és sajnálhatja, persze nem végleg.

A második középdöntő különleges produkciója: Demjén Ferenc Zsédával!

demjen_feb20.PNG

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aerial-in.blog.hu/api/trackback/id/tr368409560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása