Aerial In

Input és Output - Akik látják és akik alkotják - Média és Kultúra

Holnaptól csak piros újság - frissítve

2016. június 14. 18:57 - axeleda

Most, így a foci örömei-bánatai közepén érdemes megemlíteni egy fontos sajtóbéli eseményt. Megszűnik a másfél évtizetedes magyar Metropol napilap, helyét pedig végérvényesen leváltja a Lokál. Eddig egy ideig párhuzamosan osztogatták őket, egyiket zöld ruhás, másikat piros ruhás osztogatók. Most már csak a pirosok osztogatnak.

Megjegyzés: én is beálltam az osztogatók sorába (!). Pár hete már csinálom. Így már máshogy érdemes olvasni ezeket a sorokat, természetesen nem úgy értem ezeket a sorokat, ahogy.

metropol_lokal_cut.png


Ez a Lokál egy elég érdekes újság.

Egyelőre olyan mint a Blikk. Vagy legalábbis egy olcsó bulvárlap. Tele sztárhírrel, pletykákkal.

Na de mi lesz holnap? Tudnak-e jót olvasni az emberek a metrón, villamoson, buszon, hév-en, vonaton, megismerni az aktuálpolitikai kérdéseket, közéleti problémákat? Esetleg bőven elég lesz nekik néhány magánéleti probléma vagy kudarcokkal teli karrier...

komment
Címkék: Lokál Metropol

A bejegyzés trackback címe:

https://aerial-in.blog.hu/api/trackback/id/tr38810308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása