Aerial In

Input és Output - Akik látják és akik alkotják - Média és Kultúra

Egy tinilány verte a teljes mezőnyt az X-faktorban!

2014. december 23. 16:52 - axeleda

Befejeződött az idei X-Faktor is, a versenyt Tóth Andi nyerte. Ő a legfiatalabb versenyző ebben a műsorban, és a legfiatalabb győztes! Őszintén gratulálok neki, és sok sikert kívánok!

toth-andi-6-show.jpg

Kép: RTL Klub

Elnézve az idei műsort, talán nem is volt olyan nagy meglepetés, hogy egy mindössze tizenöt éves, energikus, vagány lány kerüljön a csúcsra. Nade miért pont ő? Hisz nála tapasztaltabb, idősebb előadók véreztek el, honnan ez a népszerűség?

Aki legalább részletekben kísérte a műsort, az láthatta, hogy ez a leány nagyon sokféle oldalát mutatta meg. Volt rokkerlány, teli tüdővel, aztán volt komika, sőt még komoly balladák is elhangoztak tőle. Tökéletesen elfelejtette, hogy a szinpadon van, hogy őt milliók nézik. Ő, mint egy kis színésznő vagy előadóművész, tette a dolgát, mozgott, pörgött, táncolt.  Hozzá pedig énekelt, remek hanggal amúgy, egy-két kis bakit leszámítva. Dehát ilyen fiatalon ez tökéletesen megbocsátható, a lényeg az érdekessége, az életvidámsága, a MÉG romlatlansága! Ő egy nagyon sokszínű tehetség!

Megérdemelte tehát hogy idáig eljutott és még inkább megérdemli hogy a későbbiekben szerencsés sorsa legyen! Nagyon sajnálnám ha beesne a mélyvízbe és nem tudna kikecmeregni. Nem lenne jó, ha eltűnne vagy élné a nagy sikerű de züllött életű énekesek életét. Annyi minden lehetne! Ehhez viszont még nagyon sokat kell tanulni, suliba járni, és nem szabad veszni hagyni a töltetet, amit most megkapott a győzelemmel! Sok szép dalt kell hogy írjanak neki, sokféle stílusban kipróbálva, a legprofibb és legtehetségesebb dalszerzőkkel körítve!

image_10189648_16-9.jpg

A szintén finalista Horányi Juli sem volt messzire a győzelemtől. Fotó: RTL Klub

A döntőben a szintén kíváló Horányi Juli nagyon szép teljesítményt nyújtott egész végig az évadban. A fináléban talán még tisztábban, profibban szólt általa a győztes dal. Most viszont úgy látszik a sokszínűség győzött az érettség felett. Sok jó előadó felbukkant az ötödik X-Faktorban. Úgy éreztem, most a hölgyek esetében különösen erős a mezőny. A harmadik helyezett, a vietnámi származású Benji és okozott meglepetéseket és érdekes volt például a Tha Shudras is.

No de a verseny véget ért, és még egyszer nagyon sok gratuláció jár az összes versenyzőnek, Andinak pedig nagyon nagyon sok sikert kívánok!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aerial-in.blog.hu/api/trackback/id/tr977004383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása