Aerial In

Input és Output - Akik látják és akik alkotják - Média és Kultúra

Pápai Joci a győztes!

2017. február 19. 16:51 - axeleda

A Dal c. műsor 2017-es győztese: Pápai Joci!

joci.JPG

Ezúton gratulálok nekik!

Azt hiszem ez a dal azáltal vésődik be az emlékezetbe és az eddigi számok sorába, hogy ez egy kultúr jellegű szám. Ethno stílusú roma zene. A színpadon a két szereplő, azaz az énekes, és a táncos lány iszonyú jó párost alkotnak, és a táncoslány egyszerűen zseniális!

Szerintem elérkezett az ideje egy ilyen eredetű számnak is!

De - és elnézését hogy ezt így leírom - hogy milyen származású énekes van benne... hát, ezt lehet hogy annyira egyszerű befogadni. Nem teljesen magyar, s ez lehet hogy ellentéteket szít majd később, de azok a viták szerintem inkább másról szólnak és nem a produkcióról.

Egy dolgot nem tudok elmondani csupán, hogy ez az a szám, amit dúdolok. Mert ez nem egy popszám, vagy legalábbis nem az a fajta dal. A Dal c. műsor ebből a szempontból nem érte el annyira a célját. Más célból viszont már lehet hogy megérte ez a műsor, hisz a maradék 29 valahol biztosan felbukkan, és többen a rádióban is.

komment
Címkék: 2017 A Dal

A bejegyzés trackback címe:

https://aerial-in.blog.hu/api/trackback/id/tr3512273177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása