Aerial In

Input és Output - Akik látják és akik alkotják - Média és Kultúra

Sztárban sztár - (másodjára is) brilliáns!

2014. december 29. 21:59 - axeleda

..bár igazából most írok róla először. Nagyon szeretem a tehetségkutatókat, meg úgy általában a zenés showműsorokat és örömmel tölt el, ha néha egy-egy újító jellegű nézhető produkció kerül az asztalra. Pláne, hogyha olyan sikeres, mint a most ősszel futott Sztárban Sztár: tele jópofasággal, meglepetéssel és teljesítményekkel. Nem szabad kihagynom ezt sem a blogból.

407565_w.jpg

Pál Zséda :)

Tavaly is, és idén is hatalmas dobása volt a TV2-nek ez a műsor. Vegyítette a izgalmasat az érdekessel azáltal, hogy profi énekeseknek kellett más énekesek bőrébe bújni úgy, hogy szóról-szóra ugyanúgy szólal meg a hangjuk és ugyanúgy néznek ki, sőt még úgy is mozognak. Milyen jópofa, hogy férfiből nő, nőből férfi lesz, esetleg más hajjal, más arcberendezéssel, ruhával! Adásonként más és más a szerep. Nehéz feladat és aki igazán jó ebben, mint például az idei győztes Pál Dénes, annak valóban jár a "sokoldalú" jelző! Úgy kell teljesíteni, hogy közben nem paródiáról van szó, ne tűnjön nevetségesnek. Olyasféle történet ez, mint a színjátszás. 

404539_w.jpg

Keresztes Ildikó a műsor közben mozgásával is tündökölt!

A mulatságosság - nem a nevetségesség - és a lazaság erejével ment ez a műsor. A zsűri sem vette véresen komolyan, humorizált, dícsért, csipkelődött. Mégis ütötte a színvonalat ez a műsor. Azért egy icipicit tehetségkutatóként is működött, már profi énekesek mutatták meg színészi vénájukat.

Jövőre is lesz Sztárban sztár, kíváncsian várom hát, kik fognak benne szerepelni és kikért izgulhatunk!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aerial-in.blog.hu/api/trackback/id/tr407011137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása