Aerial In

Input és Output - Akik látják és akik alkotják - Média és Kultúra

Új kezdet!

2013. december 23. 21:36 - axeleda

Kedves Olvasók!

Ezzel a bejegyzéssel útjára indítok egy teljesen új blogot! Célja a rádiózás, televíziózás fogyasztói és gyártói oldalának szubjektív közlése.

images.jpg

Nagyon izgalmas lesz számomra és remélem ez a produktum is! Lesz szó műsorokról, televízióban általam megismert sztárokról, művészekről. Lesznek majd kritikák, írok majd személyes tapasztalatokról.

Akár konkrét emberekről is szó eshet, persze igyekszem a leírt személyeket maximálisan tiszteletben tartani, és semmilyen gonoszat nem írok róluk.

Fél éve üzemel a Külső Személő blog. Mondhatni ennek médiával kapcsolatos része kerül most át ide, többek között. Úgy érzem ugyanis, hogy nem túl jó technika egyszerre sok témában írni egy blogban; a népszerű oldalak általában egy témát ölelnek fel és azt részletezik tekintélyes méretekben. A többi rovat marad ott, tehát a közlekedéssel és a számítógépezéssel kapcsolatos cikkek továbbra is ott jelennek meg.

Blogot nagyon sokan írnak, tele van velük az internet. Mindenki szereti megírni a saját dolgát. Én nem csupán a lelkes mezei blogíró szeretnék lenni, hanem át is szeretnék adni értékes információkat, olyanokat is, melyekről talán még senki sem írt. Remélem ez menni is fog.

dvb-t_800_03.jpg

Végül az elnevezésről. A set-top-box, azaz a tévé vevőkészülék egyik bemenetét hívják így: AERIAL IN, azaz az antenna bemenete (de máshogy is írják). Ez tehát egy tévézésnél használt "szakkifejezés", mely utal az egyik médiumra, melyről a blog szól többek közt.

Tartalmas olvasgatást kívánok mindenkinek!

A szerkesztő.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aerial-in.blog.hu/api/trackback/id/tr255705025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása