Aerial In

Input és Output - Akik látják és akik alkotják - Média és Kultúra

Mira, a legújabb győztes hang!

2015. február 16. 21:13 - axeleda

Egy új név került most a győztes tehetségkutatós hangok névsorába, úgy hívják hogy Várhegyi Lucas Palmira! Véget ért hát a Rising Star c. műsor első évada! 

424831_w.jpg

A tegnapi döntőben négy énekes, Fehérvári Gábor Alfréd, Péter Srámek, Czibi Norbert és Palmira maradtak bent és a két utóbbi olyan feszített döntetlenre jöttek ki, hogy végül tized-század százelékok mutatták ki a végeredményt!

Végül is, majdnem mindegy volt, hogy ki ér a csúcsra, de olyan jó, hogy egy lány nyert megint! Ráadásul egy nagyon szelíd, szorgalmas, titokzatos búgó hangú szépség. Igen, félvér, ami egyeseknél lehet hogy dühöt vált ki, de nem szabad bántani emiatt! Sokkal fontosabb, hogy ő a miénk, és ide került hozzánk, nekünk énekel és énekel majd még sokáig! 

Egyszer rákerestem YouTube-ra, ki ő. Nos, Mira nem a plazában kezdett el foglalkozni az énekléssel, ő bizony sokat és régóta gyakorol, hogy megvalósítsa álmát. A Molnár Antal Zeneiskola növendéke ő, és magánéneket tanul, például komolyzenei darabokat! Egészen hihetetlen hogy egy popzenei showműsor akármelyik felvételén és eme videón is Mira hallható! Szerintem nagyon szép ez a felvétel is:

Szóval Palmira, még sok-sok szép dalt kívánunk neked és sok-sok sikert a jövőben!

Összefoglalva egyébként a Rising Start, valóban, a kritika ér és elég sok döcögős elem volt benne kezdve az állandóan variált szabályokkal és a ki-beesésekkel. Én még megemlítenék néhány hangot, tehetséget, aki felbukkant és szerencsére nem kell eltemetni őket: fantasztikus volt a női énekesek közül például Gondi Helén, vagy Singh Viki. Utóbbiért a Szeptember végén c. dal óta rajongok igazán! Micsoda hangja van, hű! Valóban, persze voltak hibák, hamisságok, de hogy helyütt megcsillant a tehetség másoktól is. Az egyik legjópofább karakter, a Jimmy-imádó és retró-zabáló szlovák fiú, Péter Sramek is megmaradtMég egyet-kettőt aki tetszett: Udvarias Anna, vagy a kis családapa Ádám Krisztián

Lehet viszont, hogy nem kellene azonnal bevállalni egy újabb évadot. A falemelősdit és a mobilappot leszámítva azért nem hozott korszakváltást ez a műsor. Ez is csak egy tehetségkutató, aranyban úszott köntösben, néhány érdekes elemmel. Ha csak ez a műsor lenne, sokkal többen néznék, sokkal izgalmasabb lenne. Ott van viszont még egy X-Faktor, egy Ének Iskolája, tavaly majdnem elindult a Csillag Születik is. Telítődve van a piac, s bár a fent felsorolt neveket meg kellett említenem, azért a teljesítmény úgy összességében elég átlagos volt. Nem fogytak el a tehetségek, sokkal inkább tehetségkutatóból van valami elképesztően sok. Mintha a kertévéknek kötelezően elő lenne írva, hogy minden évben egy-két ilyen műsort indítani kell, különben bedől a tévépiac és a zenepiac. Én nagyon szeretem ezeket a műsorokat, hisz szórakoztatók, de kezdenek unalmassá és közönségessé válni. Bíz nem akarok én ünneprontó lenni, és jó hogy lett most egy Miránk!  De négy éve még valahol robbant az X-Faktor első évada, új volt, színes volt, "ropogós". Jó, felejtsük el az egészet, inkább várjuk izgatottan mondjuk az Ének Iskoláját!

Még egyszer gratulálok Palmirának!! :)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aerial-in.blog.hu/api/trackback/id/tr507181251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása