Aerial In

Input és Output - Akik látják és akik alkotják - Média és Kultúra

Élőben láttuk - Rúzsa Magdi Újpesten

2014. augusztus 29. 18:58 - axeleda

Ha van sikeres tehetségkutatós énekesnő, akkor az a Rúzsa Magdi! Halomnyi koncertje van, játsszák a rádiók, lemezei jelennek meg, díjakat nyer. Tavaly ősz legelején, Újpesten szinte virított azon a bizonyos másfél órányi koncerten! Erről jönnek most képek.

P9017012.JPG

Profi gép híján kicsit nehéz volt beállítani a fényképezőgépet, de talán visszaad egy kis szeletet a fantasztikus hangulatból, ami ott volt!

Zenekaros koncerten láthattuk viszont. Hosszú piros ruhában, fején hippi pánttal, és a hozzá tartozó rokkerlány stílussal! És természetesen a hatalmas énekhang.

P9016917.JPG

A koncert folyamán Magdinak egyébként sokféle oldalát ismerhettük meg: volt vad metál, gyengédebb blues, ütemes vidám pop. Komolyabb hangvételű és könnyedebb nyári slágerek váltogatták egymást.

A merítésből hangzott el az új lemezéről, a Tizenegy-ről is dalok. Például a Szerelem. Külön kiemelte, hogy nagyon hálás az Egyszer c. dalnak, mivel azt gyakorlatilag ajándékból kapta Presser Gábortól.

P9016919.JPG

Régi slágerek közül ki kell még emelni az Aprócska Blues-t, amivel 2007-ben indult az Eurovíziós Dalfesztiválon és 9. helyezést ért el. Ő most pillanatnyilag az első és egyetlen olyan nyertes tehetségkutatós (2006-ban megnyerte a Megasztárt), aki a következő évben már ezen a nemzetközi porondon mutathatta meg magát!

Rúzsa Magdinak egyébként van egy évek óta sikerrel futó önálló estje Magdaléna Rúzsa címmel, onnan is hozott egy számot, mégpedig a Gábriel-t. Megszólalt még a Hobo által írt Circus Hungaricus egyik betétdala, a Bolondok Hajója is.

Magdi koncertre már csak azért is érdemes elmenni, mert nagyon jók a felvezető szövegek! Vannak kis poénos szerelmi történetek, humoros szösszenetek, tiszta élet az egész! Direkt nem említek egyet sem, mert lelövöm a poént.

P9016978.JPG

Az egész estét két dal zárta a kedvenc AC/DC Highway To Hell-je, illetve egy szép népdal, az Elindultam. Talán nem illett a repertoárba, de nagyon is illett az énekesnőhöz, hiszen ő a vajdaságból származik.

Nagyon köszönjük a szervezőknek a fellépést, örök élmény marad!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aerial-in.blog.hu/api/trackback/id/tr466620197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása