Aerial In

Input és Output - Akik látják és akik alkotják - Média és Kultúra

Kállay Saunders András indul az Eurovíziós dalfesztiválra!

2014. február 23. 11:20 - axeleda

A Dal nyertese Kállay Saunders András lett, így dala, a Running képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalversenyen! Őszintén gratulálunk a győztesnek!

Header_796913.jpg

Fotó: adal2014.hu

Röviden és tömören: ez egy komoly és egy nagyon hatásos zene telítve érzelmekkel és mondanivalóval. A koreográfia, a színek, a dal úgy ahogy van vérprofi, összeszedett! Ezt talán senki sem tudja kétségbe vonni!

Az énekes pedig egy olyan tehetségkutatós, aki a maga módján megint csak profi és bár lehet, hogy félig amerikai származása miatt némelyeknek nem annyira szimpatikus; tehetséges és szerethető!

Ez egy emlékezetes dal lesz kint! Nem annyira a szórakoztatás irányába visz, és sajnos kicsit sem vidám vagy kedves. De biztos hogy témáját tekintve megmarad mindenkinek az emlékezetében! Üzenete van és ez fontos eszköz lehet majd kint! A családi erőszak és ehhez hasonló témák elég ritkák, jóval ritkábbak mint az egyszerű szerelmi dalok.

Úgyhogy hajrá András, mutasd meg, hogy mi ilyet is tudunk!

(A többiek sem szégyelhették magukat, mindenki jól szerepelt a maga módján!)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aerial-in.blog.hu/api/trackback/id/tr605827971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása