Aerial In

Input és Output - Akik látják és akik alkotják - Média és Kultúra

Élőben láttuk - Kocsis Tibor

2014. augusztus 18. 21:14 - axeleda

Új sorozat indul a blogban. Képes élménybeszámolók következnek fellépésekről, koncertekről, fesztiválokról, s bennük az előadókról írunk, ahogyan mi láttuk őket. Kevés szöveggel és sok fotóval tesszük színessé a bejegyzéseket. Első nevünk Kocsis Tibor!

DSC_0514.JPG

A Jász utcai közért épp nem egy fesztiválhelyszín. Igazából egy családi nap majdhogynem meglepetése volt ő!

DSC_0555.JPG

Egy fedett sátorban, ahol játszani, fagyizni is lehetett nőtt meg egyszerre a hangulat, mikor egyedüli fellépőként a kis színpadra lépett!

DSC_0547.JPG

Ő már a modern tévés tehetségkutatók felfedezettje. A hazai X-Faktor 2011-es győztese, sok tévénéző  emlékezhet a szép pillanatra!

Remek hangulat volt a röpke félóra alatt! Csupa saját számot hozott magával. Az X-Faktorból és saját albumairól is énekelt sok-sok számot. A sátor tele volt ujjongó emberekkel!

A mai technika jóvoltából sokan fotóztak, videóztak, hogy hazavigyék és feltegyék a netre a készült felvételeket.

DSC_0550.JPG

Most pedig néhány amatőr videó. Egy új dal a repertoárból, éppen a tavalyi X-Faktorban hangzott el extra produkcióként. Új Holnap!

A pestiek köszöntése! Kocsis Tibor Elmondta hogy hosszú idő után jár itt a fővárosban! Ennek apropójából szólalt meg az egyik új dala: Hello Budapest!

... és a győztes dal! A You Raise Me Up c. dal feldolgozása, magáért beszél! Ezzel zárult a koncert.

Aki még kíváncsi videókra, kattinson valamelyikre és a lejátszási listában számos dalt megtalál!

Egy ilyen kicsi fellépésből is ki lehetett hozni a maximumot! Három év távlatából is úgy tűnik, hogy nagyon is megérdemelte a győzelmet!

Ezúton köszönjük a szervezőknek és Tibornak a fellépést!

Szöveg és videók: Elekes Dávid
Képek: Béni Csaba.

komment
Címkék: X-faktor

A bejegyzés trackback címe:

https://aerial-in.blog.hu/api/trackback/id/tr66601193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása